Marco van Leeuwen en Sunita Chinnoe

Ga naar beneden

Marco van Leeuwen en Sunita Chinnoe

Bericht van opgelichtdoormarco op za nov 19, 2016 6:45 pm

Pas op voor Marco van Leeuwen (28-10-1971) en Sunita Chinnoe (29-3-1976). Ze trekken van de ene (dure) huurwoning naar de andere, betalen geen huur en laten een hoop rommel achter. Nadat we ze eindelijk uit onze woning hadden gekregen, stroomden er tientallen brieven van incassobureaus en deurwaarders binnen. Ze bestellen dure spullen op internet, maar betalen niet. Van vorige verhuurders hoorden we dat ze daar ook geen huur betaald hadden. Ze lijken heel aardig, maar het is allemaal gespeeld. Gezien de hoge schuld die ze hebben, is het voor ons zinloos geld aan een deurwaarder te besteden om de huur alsnog te innen.
We hadden het stel gegoogled voordat we ze als huurders accepteerden, maar er was niets negatiefs te vinden. We schrijven dit bericht hier zodat anderen die hen googelen niet dezelfde fout maken als wij.

Ik zal de woorden klacht, wanbetalers, opgelicht of oplichters niet in verband met Marco van Leeuwen en Roshnie Sunita Chinnoe noemen, want dan pleeg ik misschien smaad. Maar nu deze woorden er toch staan, is het voor potentiele slachtoffers makkelijker om deze waarschuwing op internet te vinden... Smile

opgelichtdoormarco

Aantal berichten : 1
Registratiedatum : 19-11-16

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven

- Soortgelijke onderwerpen

 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum