Forumregels

Ga naar beneden

Forumregels

Bericht van Admin op zo okt 21, 2018 4:46 pm

Wanneer u te maken heeft gehad met oplichting, kunt u op dit forum een melding doen.Het is echter, ivm de privacywet niet toegestaan om personen bij naam en toenaam, of herkenbare foto's van mensen op het forum te plaatsen! U kunt indien nodig gebruik maken van voorletters. Ook namen van bedrijven mogen niet genoemd worden. Forumregels: Zoekt u mensen die ervaring hebben met bepaalde personen? Dan kunt u een vraag stellen als: Ik zoek mensen die ervaring hebben met 'Pietje P.' Zonder verdere informatie. Heeft u ervaring met die persoon, neemt u dan via mail, of privé bericht contact met de zoeker op.  

  • Het is gebruikers niet toegestaan om persoonlijke informatie (zoals geboortedata, e-mailadressen en privé- of bedrijfsadressen) van anderen in bijdragen te vermelden.
    Het is niet toegestaan IP-adressen van derden te vermelden.  
    Het is niet toegestaan hyperlinks te plaatsen naar pagina's waar persoonlijke informatie van anderen te vinden is, zoals Facebook of LinkedIn
    Het is niet toegestaan om foto's (of andere beeltenissen) van anderen en/of bedrijven op dit forum te plaatsen.  


Privacy

Het e-mailadres dat je tijdens registratie voor dit forum opgeeft, wordt enkel gebruikt voor communicatie met de beheerder van oplichters gespot. Oplichtersgespot zal een e-mailadres en IP-adres op geen enkele manier, behalve rechtswege, publiceren of aan derden verstrekken. Als gebruiker sta je toe dat de door jou opgegeven informatie en jouw IP-adres bij registratie en iedere post in onze database wordt opgeslagen. Noch Oplichtersgespot, noch phpBB zijn verantwoordelijk als jouw gegevens door een forumhack toch openbaar gemaakt zouden worden.  

Algemeen

 Oplichtersgespot kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de bijdragen die in het forum worden geplaatst. Oplichtersgespot behoudt zich het recht voor om bijdragen zonder waarschuwing van dit forum te verwijderen, discussies (af) te sluiten. Over het modereerbeleid en de gebruiksvoorwaarden kan niet met Oplichtersgespot worden gecorrespondeerd. Oplichtersgespot behoudt zich het recht voor om de gebruiksvoorwaarden op elk moment te wijzigen.

Admin
Admin

Aantal berichten : 21
Registratiedatum : 10-10-16

http://oplichtersgespot.forumactie.com

Terug naar boven Ga naar beneden

Terug naar boven


 
Permissies van dit forum:
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum